فیزیولوژی و فناوری پس از برداشت
برای جستجو در پوسترها از کلیدهای میانبر ctrl+f استفاده نمایید.
برای مشاهده پوستر مورد نطر بر روی کلمه مشاهده پوستر کلیک نمایید.
ردیف | نام | نام خانوادگی | کد رهگیری | عنوان مقاله | وضعیت مقاله |
1 | آرزو | حسنی احمدآبادی | 48573 | تأثیر دماهای مختلف خشک کردن بر رنگ پوسته و مغز ارقام مختلف پسته | مشاهده پوستر |
2 | لادن | مبارکی | 60216 | ثأثیر سطوح مختلف سیلیکات کلسیم بر ویژگیهای مورفولوژیکی رز رقم دولسهویتا Rosa hybrida.cv. Dolce Vita | مشاهده پوستر |
3 | زهرا | جوانمردی | 93346 | تأثیر نانوا مولسیون اسانس آویشن باغی، پونه و پوشش کربوکسی متیل سلولز بر عمر پس از برداشت میوه توتفرنگی | مشاهده پوستر |
4 | اعظم | سیدی | 15120 | تغییرات کیفی میوه سه رقم نارنگی طی زمانهای مختلف برداشت | مشاهده پوستر |
5 | سمانه | ملایی | 30085 | تأثیر تیمار پلاسمای سرد بر ویژگیهای سطحی پسته تازه رقم احمد آقایی (Pistachia vera L.) | مشاهده پوستر |
6 | مهسا | رجب صدوقی | 67194 | ارزیابی سفتی و فعالیت آنتی اکسیدانی پسته تر با استفاده از تیمار آب فعال شده با پلاسما طی انبارمانی | مشاهده پوستر |
7 | اعظم | جعفری | 17148 | تأثیر محلولپاشی پیش از برداشت اتفن و جیبرلین بر برخی مشخصههای میوه انار رقم شیرین شهوار | مشاهده پوستر |
8 | فرانک | کریمی | 72042 | اثر پوشش زیست فعال آلوئهورا بر پوسیدگی و برخی ویژگیهای کیفی پس از برداشت توتفرنگی | مشاهده پوستر |
9 | زهرا | جوانمردی | 82656 | تأثیر نانوامولسیون اسانس آویشن باغی و پونه و پوشش کربوکسی متیل سلولز بر عمر پس از برداشت میوه توت فرنگی | مشاهده پوستر |
10 | آوات | شاه اویسی | 15599 | کاربرد بستهبندیهای فعال بر پایه پلی-اتیلن و نانو ذرات رس و اکسید روی در حفظ کیفیت پس از برداشت میوه توتفرنگی | مشاهده پوستر |
11 | نجمه | پاكدامن | 76117 | تأثير پوشش آلژينات و دماي انجماد بر برخي خواص فيزيولوژيک پسته تازه | مشاهده پوستر |
12 | سمیه | رستگار | 46654 | تأثیر پرتوتابی UV- C بر حفظ کیفیت پس از برداشت آریلهای انار | مشاهده پوستر |
13 | عبدالمجید | میرزاعلیان دستجردی | 68520 | تاثیر اسانس های گیاهی در مهار رشد قارچ های کپک سبز و آبی لیموترش در شرایط درون شیشه ای | مشاهده پوستر |
14 | شیرین | تقی پور | 79800 | تاثیر کاربرد پوترسین و ژل آلوئهورا بر کیفیت و عمر انبارمانی میوه انگور رقم’ یاقوتی‘ | مشاهده پوستر |
15 | محمدجواد | کرمی | 32711 | اثر پراکسید هیدروژن (H2O2) بر کاهش بار میکروبی دو رقم خرمای مضافتی و زاهدی | مشاهده پوستر |
16 | پدرام | عصار | 49327 | اثرات تیمارهای پس از برداشت غوطه وری در محلول های اسید سالسیلیک و کیتوسان بر حفظ کیفیت اناردانه های رقم شهوار شیرین | مشاهده پوستر |
17 | محمد | سیاری | 20037 | اثر کاربرد تدخینی ازن بر کیفیت و عمر انباری میوه توتفرنگی رقم پاروس | مشاهده پوستر |
18 | مهسا | رجب صدوقی | 36584 | اثر آب فعال شده با پلاسما بر برخی خصوصیات فیزیولوژیکی پسته تر | مشاهده پوستر |
19 | مجید | رمضانی سربندی | 84010 | بررسی میزان رنگیزه آنتوسیانین در دو رقم گوجه فرنگی سیاه و قرمز | مشاهده پوستر |
20 | فرود | باقری | 95840 | بررسی خصوصیات ظاهری و حسی برشهای سیب پوشش داده شده با آلژینات کلسیم | مشاهده پوستر |
21 | فاطمه | امینی | 85705 | اثر تیمار دمایی بر ویژگیهای تولید سوخک در سوخ نرگس شیراز (Narcissus tazetta) | مشاهده پوستر |
22 | محمد علی | غلامی | 20019 | بررسی اثر انبارداری، نوع بسته بندی و دمای انبارداری بر میزان فعالیت آنتیاکسیدانی و آنتوسیانین میوه گلابی خاردار | مشاهده پوستر |
23 | فاطمه | صادقی | 56267 | بررسی دینامیک گل و میوه دهی گلابی آسیایی و امکان کاشت آن در استان زنجان | مشاهده پوستر |
24 | هانیه | حیدری | 57630 | اثر گابا و کلرید کلسیم بر فیزیولوژی پس از برداشت گوجهفرنگی | مشاهده پوستر |
25 | معصومه | احمدی مجد | 51306 | تاثیر محلولپاشی برگی گلیسرول بر عمر گل بریده و تعادل آب در گل بریده رز | مشاهده پوستر |
26 | معصومه | احمدی مجد | 41085 | تاثیر کربنات منیزیم به عنوان عامل ضد تعرق بر عمر گلجای رز رقم سامورایی | مشاهده پوستر |
27 | عارفه | مزروعی سبدانی | 65662 | تأثیر درونپوشانی اسانس مرزه بختیاری با کیتوزان بر ویژگیهای کیفی دانه انار | مشاهده پوستر |
28 | فاطمه | ناظوری | 16817 | تاثیر انواع مختلف پوشش خوراکی و ترکیبات آنتی اکسیدانی بر ویژگی های کیفی پسته تازه رقم احمد آقایی (pistacia vera cv. Ahmad-aghaei)طی انبارمانی | مشاهده پوستر |
29 | فاطمه | ناظوری | 34413 | تاثیر انواع پوشش خوراکی بر ویژگی های کیفی پسته تر رقم اکبری طی انبارمانی | مشاهده پوستر |
30 | فاطمه | ناظوری | 24593 | بررسی اسید سالیسیلیک و کلرید کلسیم بر میوه انبارمانی میوه لیموترش | مشاهده پوستر |
31 | فرود | باقری | 85679 | بهبود خصوصیات میکروبی و بافتی سیب تازه برش خورده در طول مدت نگهداری | مشاهده پوستر |
32 | فرود | باقری | 48035 | بررسی برخی خصوصیات فیزیکوشیمیایی برشهای سیب پوشش داده شده با آلژینات کلسیم | مشاهده پوستر |
33 | حمید | سلیمانی | 80541 | بررسی تاثیر استفاده از اسانس نعناع فلفلی بر کنترل قارچ (Aspergillus flavus) در شرایط درون شیشه ای | مشاهده پوستر |
34 | ریحانه | امین زاده | 28890 | تأثیر محلولپاشی قبل از برداشت و غوطهوری پس از برداشت با دو منبع روی بر ویژگیهای کیفی پس از برداشت آریل انار | مشاهده پوستر |
35 | ساناز | مولائی | 95982 | اثر تیمار پس از برداشت خشکی جزئی پوست بر فعالیت آنتیاکسیدانی میوه انار (Punica granatum L. cv. Malase Saveh) طی دوره انبارمانی | مشاهده پوستر |
36 | محمد علی | اکبر | 78835 | بررسی اثر کلرید کلسیم و اشعه فرابنفش uv-c بر کیفیت پس از برداشت میوه کنار هندی (Ziziphus maurtiana) | مشاهده پوستر |
37 | لیلا | تموزخواه | 10795 | تاثیر تیمار کلرید کبالت بر برخی خصوصیات فیزیولوژیکی و عمر پس از برداشت گل شاخه بریده رز رقم جومیلیا | مشاهده پوستر |
38 | سعادت | ساریخانی | 37783 | بررسی اثر اسانس نعناع فلفلی بر عمر پس از برداشت و کیفیت میوه انار رقم رباب | مشاهده پوستر |
39 | مریم | عصمتی | 98513 | ممانعت از زرد شدن گیاه جعفری فرنگی معطر در پس از برداشت توسط تیمارهای نیتریک-اکسید، 1- متیلسیکلوپروپن و سولفیدهیدروژن | مشاهده پوستر |
40 | زهراالسادات | امیری | 41283 | نقش کارجینان در بهبود انبارمانی میوه پرتقال والنسیا | مشاهده پوستر |
41 | ابراهیم | عابدی قشلاقی | 73194 | بررسی اثر تیمارهای مختلف هرس تابستانی بر کمیت و کیفیت میوه کیویفروت رقم هایوارد در زمان برداشت و طی دوره انبارمانی | مشاهده پوستر |
42 | میترا | میرعبدالباقی | 73622 | اثر مقادیر مختلف آهک خاک در صفات پومولوژی ميوه ارقام و ارقام امید بخش "به" در طول دوره نگهداري در سردخانه | مشاهده پوستر |
43 | میترا | زارع | 21802 | اثر تنظیم کننده های رشد گیاهی گاماآمینوبوتیریک اسید و اسپرمین بر برخی شاخص های فیزیولوژیک گل شب بو | مشاهده پوستر |
44 | میترا | زارع | 57308 | اثر گابا و اسپرمین بر برخی شاخص های مورفولوژیکی گل شب بو | مشاهده پوستر |
45 | مصطفی | قاسمی | 46372 | اثر کلریدکلسیم بر عمر انبارمانی و کیفیت میوه زغالاخته | مشاهده پوستر |
46 | محمدجواد | شریفانی | 97782 | بررسی امکان نگهداری نشاهای آماده در انبار با استفاده از تیمارهای دما، نور و محلول پاشی | مشاهده پوستر |
47 | ابوذر | ابوذری | 75267 | مقايسه درصد روغن و خصوصيات ميوه ارقام بومي منطقه طارم | مشاهده پوستر |
48 | زینب | شفائی چروش | 24265 | ارزیابی حسی میوه برخی از ارقام گلابی آسیایی (Pyrus serotina Rehd.) از دیدگاه مصرف کننده | مشاهده پوستر |
49 | فاطمه | عاقبتی | 78689 | بررسی مهمترین ترکیبات شیمیایی موجود در برگ بریده گل اختر تحت برهمکنش اسید جیبرلیک و بنزیل آمینوپورین در شرایط سردخانهای | مشاهده پوستر |
50 | فاطمه | عاقبتی | 65321 | بررسی اثرات متقابل بنزیل آمینوپورین و اسید جیبرلیک بر روابط آبی برگهای بریده گل اختر در زمان نگهداری در دمای محیط | مشاهده پوستر |
51 | حسن | فریدونی | 69130 | بررسی تاثیر شدت اشعه یووی سی بر میزان پوسیدگی و خصوصیات کیفی میوه پرتقال رقم تامسون ناول | مشاهده پوستر |
52 | Naeimeh | Samavatean | 23410 | بررسی شیرین شدن در دمای پایین در سیبزمینی بر اثر ناهمگنی دما در سردخانه با استفاده از دینامیک سیالات محاسباتی (CFD) | مشاهده پوستر |
53 | معروف | حسن زاده | 55191 | كاربرد پس از برداشت اسانس مرزه سهندی بر خصوصیات بیوشیمیايي و آنتي اكسیداني توت فرنگي رقم آلبیون | مشاهده پوستر |
54 | معروف | حسن زاده | 12813 | بررسی اثر نانو کیتوسان و ذرات نانو نقره بر برخی خواص کیفی و عمر گلجایی گل شاخه بریده رز رقم جوملیا | مشاهده پوستر |
55 | اسماء | حیدری | 44176 | تاثیر ترکیبی امواج فراصوت و بسته بندی اتمسفر تغییریافته بر ماندگاری و کیفیت آریل انار Punica granatum L رقم شیشه کپ | مشاهده پوستر |
56 | عزیز | رضایی | 56920 | افزایش عمر انبارمانی و حفظ کیفیت میوه توت فرنگی (Fragaria × ananassa Duch) با استفاده از موسیلاژ و اسانسهای گیاهی | مشاهده پوستر |
57 | داود | هاشم آبادی | 69267 | اثر غلظت ها و روش های مختلف کاربرد پوترسین بر عمر گلجایی و صفات وابسته به آن در گلهای شاخه بریده میخک (Dianthus caryophyllus L.) | مشاهده پوستر |
58 | داود | هاشم آبادی | 86422 | تاثیر منابع قندی بر ماندگاری پس از برداشت گلهای شاخه بریده پرنده بهشتی | مشاهده پوستر |
59 | اعظم | رنجبر | 99328 | اثرات ترکیبی بستهبندی با پوششهای پلیمری متفاوت و ماده موثره سینامالدئید بر خصوصیات کیفی و ماندگاری اناردانه رقم رباب نیریز | مشاهده پوستر |
60 | شهرام | زارع | 62834 | اثر نانوسیلیس و آب فعال شده با پلاسما بر کیفیت انباری میوه لیمو شیرین | مشاهده پوستر |
61 | شهرام | زارع | 37275 | اثر عصاره آویشن و جلبک روی کیفیت انباری میوه لیمو شیرین | مشاهده پوستر |
62 | راضیه | آتشی | 72759 | تاثیر عصاره جلبک دریایی، موسیلاژ اسفرزه و دما بر کیقیت و عمر مفید انباری گوجه فرنگی | مشاهده پوستر |
63 | محمدرضا | صائبی | 95748 | بررسی کاربرد پس از برداشت امواج فراصوت بر تغییرات اسید آسکوربیک و رنگ میوه تازه زرشک بی دانه (Berberis vulgaris) | مشاهده پوستر |
64 | عارف | کرکئی | 11444 | بررسی اثر نور با کیفیت های متفاوت بر میزان آنتوسیاین ، جذب محلول، مالون دی آلدهید و عمر گلجایی رز (Rosa hybrid L.) رقم’دولس ویتا ‘ | مشاهده پوستر |
65 | سمیه | کدخدایی | 34844 | بررسی میزان کلسیم و سفتی بافت میوه دو رقم KS6 و KS8 گلابی آسیایی | مشاهده پوستر |
66 | مریم | کرباسی | 79441 | مطالعه سرمازدگی در میوه های برخی از ملون ها و هیبریدهای حاصل از آن ها در مرحله پس از برداشت | مشاهده پوستر |
67 | گلرخ | حیدری کروش | 91178 | کاهش قهوه ای شدن و حفظ کیفیت گل شاخه بریده نرگس رقم شهلا (Narcissus tazetta L. cv. Shahla) با استفاده از سالیسیلیک اسید | مشاهده پوستر |
68 | رعنا | ولی زاده کامران | 80697 | مقایسه ترکیبات آنتیاکسیدانی و برخی خصوصیات فیزیولوژیک میوه مرکبات موجود در بازار شمالغرب ایران | مشاهده پوستر |