فیزیولوژی و فناوری پس از برداشت

فیزیولوژی و فناوری پس از برداشت

برای جستجو در پوسترها از کلیدهای میانبر ctrl+f استفاده نمایید.

برای مشاهده پوستر مورد نطر بر روی کلمه مشاهده پوستر کلیک نمایید.

ردیفنامنام خانوادگیکد رهگیریعنوان مقاله وضعیت مقاله
1آرزو حسنی احمدآبادی48573تأثیر دماهای مختلف خشک کردن بر رنگ پوسته و مغز ارقام مختلف پستهمشاهده پوستر 
2لادنمبارکی60216ثأثیر سطوح مختلف سیلیکات کلسیم بر ویژگی‌های مورفولوژیکی رز رقم دولسه‌ویتا Rosa hybrida.cv. Dolce Vitaمشاهده پوستر 
3زهراجوانمردی93346تأثیر نانو‌ا مولسیون اسانس آویشن باغی، پونه و پوشش کربوکسی متیل سلولز بر عمر پس از برداشت میوه توت‌فرنگیمشاهده پوستر 
4اعظمسیدی15120تغییرات کیفی میوه سه رقم نارنگی طی زمان‌های مختلف برداشتمشاهده پوستر 
5سمانهملایی30085تأثیر تیمار پلاسمای سرد بر ویژگی‌های سطحی  پسته تازه رقم احمد آقایی (Pistachia vera L.)مشاهده پوستر 
6مهسارجب صدوقی67194ارزیابی سفتی و فعالیت آنتی اکسیدانی پسته تر با استفاده از تیمار آب فعال شده با پلاسما طی انبارمانیمشاهده پوستر 
7اعظمجعفری17148تأثیر محلول‌پاشی پیش از برداشت اتفن و جیبرلین بر برخی مشخصه‌های میوه انار رقم شیرین شهوار  مشاهده پوستر 
8فرانککریمی72042اثر پوشش زیست فعال آلوئه‌ورا بر پوسیدگی و برخی ویژگی‌های کیفی پس از برداشت توت‌فرنگی مشاهده پوستر 
9زهراجوانمردی82656تأثیر نانو‌امولسیون اسانس آویشن باغی و پونه و پوشش کربوکسی متیل سلولز بر عمر پس از برداشت میوه توت فرنگیمشاهده پوستر 
10آواتشاه اویسی15599کاربرد بسته‌بندی‌های فعال بر پایه پلی-اتیلن و نانو ذرات رس و اکسید روی در حفظ کیفیت پس از برداشت میوه توت‌فرنگی  مشاهده پوستر 
11نجمهپاكدامن76117تأثير پوشش آلژينات و دماي انجماد بر برخي خواص فيزيولوژيک پسته تازهمشاهده پوستر 
12سمیهرستگار46654تأثیر پرتوتابی UV- C بر حفظ کیفیت پس از برداشت آریل‌های انارمشاهده پوستر 
13عبدالمجیدمیرزاعلیان دستجردی68520تاثیر  اسانس های گیاهی در مهار رشد قارچ های کپک سبز و آبی لیموترش در شرایط درون شیشه ای مشاهده پوستر 
14شیرینتقی پور79800تاثیر کاربرد پوترسین و ژل آلوئه‌ورا بر کیفیت و عمر انبارمانی میوه انگور رقم’ یاقوتی‘مشاهده پوستر 
15محمدجوادکرمی32711اثر پراکسید هیدروژن (H2O2) بر کاهش بار میکروبی دو رقم خرمای مضافتی و زاهدیمشاهده پوستر 
16پدرامعصار49327اثرات تیمارهای پس از برداشت غوطه وری در محلول های اسید سالسیلیک و کیتوسان بر حفظ کیفیت اناردانه های رقم شهوار شیرین مشاهده پوستر 
17محمدسیاری20037اثر کاربرد تدخینی ازن بر کیفیت و عمر انباری میوه توت‌فرنگی رقم پاروسمشاهده پوستر 
18مهسارجب صدوقی36584اثر آب فعال شده با پلاسما بر برخی خصوصیات فیزیولوژیکی پسته ترمشاهده پوستر 
19مجیدرمضانی سربندی84010بررسی میزان رنگیزه آنتوسیانین در دو رقم گوجه فرنگی سیاه و قرمزمشاهده پوستر 
20فرودباقری95840بررسی خصوصیات ظاهری و حسی برش‌های سیب پوشش داده شده با آلژینات کلسیممشاهده پوستر 
21فاطمهامینی85705اثر تیمار دمایی بر ویژگی‌های تولید سوخک در سوخ نرگس شیراز (Narcissus tazetta) مشاهده پوستر 
22محمد علیغلامی20019بررسی  اثر انبارداری، نوع بسته‌‏ بندی و دمای انبارداری بر میزان فعالیت آنتی‌اکسیدانی و آنتوسیانین میوه گلابی خاردارمشاهده پوستر 
23فاطمهصادقی56267بررسی دینامیک گل و میوه دهی گلابی آسیایی و امکان کاشت آن در استان زنجانمشاهده پوستر 
24هانیهحیدری57630اثر گابا و کلرید کلسیم بر فیزیولوژی پس از برداشت گوجه‌فرنگیمشاهده پوستر 
25معصومهاحمدی مجد51306تاثیر محلول‎پاشی برگی گلیسرول بر عمر گل بریده و تعادل آب در گل بریده رز مشاهده پوستر 
26معصومهاحمدی مجد41085تاثیر کربنات منیزیم به عنوان عامل ضد تعرق بر عمر گلجای رز رقم سامورایی مشاهده پوستر 
27عارفه مزروعی سبدانی65662تأثیر درون‌پوشانی اسانس مرزه بختیاری با کیتوزان بر ویژگی‌های کیفی دانه انارمشاهده پوستر 
28فاطمهناظوری16817تاثیر انواع مختلف پوشش خوراکی و ترکیبات آنتی اکسیدانی بر ویژگی های کیفی پسته تازه رقم احمد آقایی (pistacia vera cv. Ahmad-aghaei)طی انبارمانیمشاهده پوستر 
29فاطمهناظوری34413تاثیر انواع پوشش خوراکی بر ویژگی های کیفی پسته تر رقم اکبری طی انبارمانیمشاهده پوستر 
30فاطمهناظوری24593بررسی اسید سالیسیلیک و کلرید کلسیم بر میوه انبارمانی میوه لیموترشمشاهده پوستر 
31فرودباقری85679بهبود خصوصیات میکروبی و بافتی سیب تازه برش خورده در طول مدت نگهداری مشاهده پوستر 
32فرودباقری48035بررسی برخی خصوصیات فیزیکوشیمیایی برش‌های سیب پوشش داده شده با آلژینات کلسیممشاهده پوستر 
33حمید سلیمانی80541بررسی تاثیر استفاده از اسانس  نعناع فلفلی بر کنترل  قارچ (Aspergillus flavus) در شرایط درون شیشه ایمشاهده پوستر 
34ریحانهامین زاده28890تأثیر محلول‌پاشی قبل از برداشت و غوطه‌وری پس از برداشت با دو منبع روی بر ویژگی‌های کیفی پس از برداشت آریل انارمشاهده پوستر 
35سانازمولائی95982اثر تیمار پس از برداشت خشکی جزئی پوست بر فعالیت آنتی‌اکسیدانی میوه انار  (Punica granatum L. cv. Malase Saveh) طی دوره انبارمانیمشاهده پوستر 
36محمد علیاکبر78835بررسی اثر کلرید کلسیم و اشعه فرابنفش uv-c بر کیفیت پس از برداشت میوه کنار هندی (Ziziphus maurtiana)مشاهده پوستر 
37لیلاتموزخواه10795تاثیر تیمار کلرید کبالت بر برخی خصوصیات فیزیولوژیکی و عمر پس از برداشت گل شاخه بریده رز رقم جومیلیامشاهده پوستر 
38سعادتساریخانی37783بررسی اثر اسانس نعناع فلفلی بر عمر پس از برداشت و کیفیت میوه انار رقم ربابمشاهده پوستر 
39مریمعصمتی98513ممانعت از زرد شدن گیاه جعفری فرنگی معطر در پس از برداشت توسط تیمارهای نیتریک-اکسید، 1- متیل‌سیکلوپروپن و سولفیدهیدروژنمشاهده پوستر 
40زهراالساداتامیری41283نقش کارجینان در بهبود انبارمانی میوه پرتقال والنسیامشاهده پوستر 
41ابراهیمعابدی قشلاقی73194بررسی اثر تیمارهای مختلف هرس تابستانی بر کمیت و کیفیت میوه کیوی‌فروت رقم هایوارد در زمان برداشت و طی دوره انبارمانیمشاهده پوستر 
42میترامیرعبدالباقی73622اثر مقادیر مختلف آهک خاک در صفات پومولوژی ميوه ارقام و ارقام امید بخش "به" در طول دوره نگهداري در سردخانهمشاهده پوستر 
43میترازارع21802اثر تنظیم کننده های رشد گیاهی گاماآمینوبوتیریک اسید و اسپرمین بر برخی شاخص های فیزیولوژیک گل شب بومشاهده پوستر 
44میترازارع57308اثر گابا و اسپرمین بر برخی شاخص های مورفولوژیکی گل شب بومشاهده پوستر 
45مصطفی قاسمی46372اثر کلرید‌کلسیم بر عمر انبارمانی و کیفیت میوه زغال‌اختهمشاهده پوستر 
46محمدجوادشریفانی97782بررسی امکان نگهداری نشاهای آماده در انبار با استفاده از تیمارهای دما، نور و محلول پاشیمشاهده پوستر 
47ابوذرابوذری75267مقايسه درصد روغن و خصوصيات ميوه ارقام بومي منطقه طارم  مشاهده پوستر 
48زینبشفائی چروش24265ارزیابی حسی میوه برخی از ارقام گلابی آسیایی (Pyrus serotina Rehd.) از دیدگاه مصرف کنندهمشاهده پوستر 
49فاطمهعاقبتی78689بررسی مهم‌ترین ترکیبات شیمیایی موجود در برگ بریده گل اختر تحت برهمکنش اسید جیبرلیک و بنزیل آمینوپورین در شرایط سردخانه‌ایمشاهده پوستر 
50فاطمهعاقبتی65321بررسی اثرات متقابل بنزیل آمینوپورین و اسید جیبرلیک بر روابط آبی برگ‌های بریده گل اختر در زمان نگهداری در دمای محیطمشاهده پوستر 
51حسنفریدونی69130بررسی تاثیر شدت اشعه یووی سی بر میزان پوسیدگی و خصوصیات کیفی میوه پرتقال رقم تامسون ناولمشاهده پوستر 
52NaeimehSamavatean23410بررسی شیرین شدن در دمای پایین در سیب‌زمینی  بر اثر ناهمگنی دما در سردخانه با استفاده از دینامیک سیالات محاسباتی (CFD)مشاهده پوستر 
53معروفحسن زاده55191كاربرد پس از برداشت اسانس مرزه سهندی بر خصوصیات بیوشیمیايي و آنتي اكسیداني توت فرنگي رقم آلبیونمشاهده پوستر 
54معروفحسن زاده12813بررسی اثر نانو کیتوسان و ذرات نانو نقره بر برخی خواص کیفی و عمر گلجایی گل شاخه بریده رز رقم جوملیامشاهده پوستر 
55اسماءحیدری44176تاثیر ترکیبی امواج فراصوت و بسته بندی اتمسفر تغییریافته بر ماندگاری و کیفیت آریل انار Punica granatum L رقم شیشه کپمشاهده پوستر 
56عزیزرضایی56920افزایش عمر انبارمانی و حفظ کیفیت میوه توت فرنگی (Fragaria × ananassa Duch)  با استفاده از موسیلاژ و اسانس‌های گیاهیمشاهده پوستر 
57داودهاشم آبادی69267اثر غلظت ها و روش های مختلف کاربرد پوترسین بر عمر گلجایی و صفات وابسته به آن در گلهای شاخه بریده میخک (Dianthus caryophyllus L.)مشاهده پوستر 
58داودهاشم آبادی86422تاثیر منابع قندی بر ماندگاری پس از برداشت گلهای شاخه بریده پرنده بهشتیمشاهده پوستر 
59اعظمرنجبر99328اثرات ترکیبی بسته‌بندی با پوششهای پلیمری متفاوت و ماده موثره سینامالدئید بر خصوصیات کیفی و ماندگاری اناردانه رقم رباب نی‌ریزمشاهده پوستر 
60شهرامزارع62834اثر نانوسیلیس و آب فعال شده با پلاسما بر کیفیت انباری میوه لیمو شیرینمشاهده پوستر 
61شهرامزارع37275اثر عصاره آویشن و جلبک روی کیفیت انباری میوه لیمو شیرین مشاهده پوستر 
62راضیه آتشی72759تاثیر عصاره جلبک دریایی، موسیلاژ اسفرزه و دما بر کیقیت و عمر مفید انباری گوجه فرنگیمشاهده پوستر 
63محمدرضاصائبی95748بررسی کاربرد پس از برداشت امواج فراصوت بر تغییرات اسید آسکوربیک و رنگ میوه تازه زرشک بی دانه (Berberis vulgaris)مشاهده پوستر 
64عارفکرکئی11444بررسی اثر نور با کیفیت های متفاوت بر میزان آنتوسیاین ، جذب محلول، مالون دی آلدهید و عمر گلجایی رز (Rosa hybrid L.) رقم’دولس ویتا ‘مشاهده پوستر 
65سمیهکدخدایی34844بررسی میزان کلسیم و سفتی بافت میوه دو رقم KS6 و KS8 گلابی آسیایی مشاهده پوستر 
66مریمکرباسی79441مطالعه سرمازدگی در میوه های برخی از ملون ها و هیبریدهای حاصل از آن ها در مرحله پس از برداشتمشاهده پوستر 
67گلرخحیدری کروش91178کاهش قهوه ای شدن و حفظ کیفیت گل شاخه بریده نرگس رقم شهلا (Narcissus tazetta L. cv. Shahla) با استفاده از سالیسیلیک اسید مشاهده پوستر 
68رعناولی زاده کامران80697مقایسه ترکیبات آنتی‌اکسیدانی و برخی خصوصیات فیزیولوژیک میوه مرکبات موجود در بازار شمالغرب ایرانمشاهده پوستر